Uvurderlig kunstsikring.

Hvad nytter et alarmanlæg, hvis det er klimaet der ødelægger genstandene? Løsningen er integreret alarm og klimaovervågning.

Billede mangler

BLUE INSTALL leverer Piccolo, som er et trådløst overvågnings- og alarmeringssystem, der bruges af flere end 500 førende museer i Europa.

Det repræsenterer det optimale i objektsikring i lokaler med stor publikumsgennemstrømning. Men ikke kun det. Systemet kan også udvides til at håndtere klimaovervågning, blot ved at supplere med detektoren climaSpot.

Det giver ikke alene en besparelse på anlægsinvesteringerne, det sparer også tid at samle funktionerne i ét anlæg. Og når Piccolo tager sig af klimaovervågningen, rapporterer systemet om klimaet i og omkring det enkelte værk – og ikke kun på rum-niveau!

Alle alarmer kan sendes som SMS eller anden tekstbesked til mobil eller bærbar telefon.

Piccolo fås i to udgaver: Piccolo Light der er beregnet til små og mellemstore museer. Betjeningen foregår direkte på enhedens satellitdisplay. Piccolo Max benyttes typisk af store museer. Enheden skal kobles til en PC og styres gennem denne. 

Skræddersy anlægget, så det passer præcist til jeres behov. En fuld suite af detektorer løser enhver opgave.

Billede mangler

Da alle detektorerne er trådløse, er opsætningen intet problem. Anbring detektoren, hvor der er brug for den. Færdigt arbejde.

De fleste af detektorene er ikke meget større end en almindelig tændstiksæske og ikke tykkere end tre tændstikker. Derfor kan de nemt placeres bag på f.eks. malerier.