Fjernkontrolleret styring og måling.

Løsninger til sommerhuse, landbrug og industrianlæg. Men multiGuard kan meget mere

Billede mangler

MultiGuard-serien styrer elektriske funktioner via relæer vha. sms’er, telefonkald eller Proforts portal på internettet. MultiGuard giver alarm som sms eller taleopkald ved påvirkning af alarmindgange. Den kan også måle f.eks. temperatur, tryk og fugt med analogt måleudstyr, logge målingerne, give besked ved strømfejl og strøm retur. Den kan også udføre aktiviteter dagligt, på ugedag og på en specifik dato med op til 36 forud programmerede hændelser. Du har valget mellem 4 produkter. Hvilket passer til din behov?

Når løsningen skal være en del af en større installation.

MultiGuard Micro er den mindre enhed, hvor der er fokuseret på de mest benyttede indgange og udgange fra multiGuard-serien. Er pladsen trang, og er der brug for blot én analog indgang, ét relæ eller nogle få digitale indgange, er multiGuard Micro ideel.

Montér blot ét liion batteri og enheden er fuldt funktionsdygtig i op til 1år uden ekstern strømforsyning.

MultiGuard Light har kombineret 230VAC / 12-24VAC /DC forsyning. Så behøver man ikke bekymre sig om ekstern strømforsyning, hvis den ikke findes i tavlen.

MultiGuard Light har indbygget mange funktioner såsom kalender, ur og timer ligesom de øvrige enheder i serien, men har desuden indbygget et astronomisk ur, der gør den særligt velegnet til styring af f.eks. gadebelysning.

Den integrerede løsning, der kan sættes op over alt.

MultiGuard Basic har alle funktioner fra de øvrige enheder i serien, såsom mulighed for styring af luft/luft varmepumper, mulighed for tilslutning af kamera eller GPS. Ud over de 4 analoge indgange er det også muligt at tilslutte trådført temperatur/fugt probe. En programmerbar 0-10VDC analog udgang giver mulighed for trindløs at styre ventilatorer eller pumper.

MultiGuard Max er en udbygning af multiGuard Basic. Enheden har indbygget modul til modtagelse af trådløse signaler og målinger fra vores program af trådløse detektorer. Grafisk touch-display til opsætning af enheden og præsentation af hændelse og målinger.

Enheden har analog log på over 70.000 hændelser. Det betyder at enheden gemmer målinger fra de 4 analoge indgange, temperatur/fugt probe og målinger fra op til 32 trådløse analoge detektorer. Altså en komplet datalogger til opsamling af målinger.