Komfort og energibesparelser på den intelligente måde med ABB free@home®

Der tales meget om ”smart homes” og intelligente installationer i hjemmet. I samarbejde med Blue Install kan du få et utal af smarte løsninger, som gør dit hjem mere komfortabelt, trygt og energirigtigt.

Billede mangler

Opdag ABB-free@home®
Der er flere måder at gøre dit hjem mere komfortabelt og energivenligt. Men med ABB-free@home® får du mere eller mindre ”hele pakken” gennem intelligente løsninger, der både er nemme at anvende og samtidig er med til at give dig og din familie en tryggere og mere komfortabel hverdag.

Via et brugervenligt system, der kan styres både via et touch-display i hjemmet samt via en app til smartphone og tablet, får du fuld kontrol over husets elektriske installationer som fx lys, alarm, musik, gulvvarme, afskærmning og musik. På den måde kan du bl.a. styre både lys og varme selvom du ikke er hjemme, hvilket både er komfortabelt og praktisk – men også er med til at øge sikkerheden i forhold til indbrud, da du via lys kan foregive, at du er hjemme gennem et program, som simulerer lysforbruget, som hvis der var nogen i huset.

 

Nedenfor kan du se en række film, som viser mulighederne med ABB-free@home®.

 

Få inspiration til din ABB installation her: