Kontakt os - det koster ikke noget

Hansen & Nielsen A/S, er en familie ejet virksomhed, som er stiftet i 1946. Siden da er vi vokset støt og roligt til en solid virksomhed, der med sine godt 35 medarbejdere beskæftiger sig med el-installationer til private og erhverv samt offentlige virksomheder og institutioner. Herudover kan vi præsentere et stort og spændende udvalg af lamper i vores butik, hvor vi sælger alt inden for designer belysning.

H&N El-service udfører stort set alle former for el-installation og service - fra stærkstrøm til svagstrøm - ikke kun for erhverv men også for private over det meste af Sjælland og Lolland og Falster.

H&N Networks har bl.a. specialiseret sig i telefoni og IT løsninger til erhverv. Vi forhandler produkter fra førende producenter og tilbyder også service og support. Vi er blandt andet forhandler af den hostede telefoni løsning One Connect der kan benyttes til både fastnettelefoner og mobil.

H&N Technology ApS, som er et datterselskab beskæftiger sig indenfor CTS anlæg bl.a. til optimering af energiudgifterne og indeklimaet. 

I forbindelse med etableringen af datterselskabet H&N Technology, er virksomhedens navn ændret til H&N Gruppen, dog er koncernens officielle navn fortsat El-Installationsfirmaet Hansen & Nielsen Næstved A/S.

H&N Elbutikken - Designer lamper og stilbelysning fra de kendte mærker finder du i det indrettede showroom på 1. sal på Marinebuen 7 i Næstved.

H&N driver desuden webshoppen elbutikken.dk som forhandler lamper og el-artikler på nettet. Du kan besøge shoppen her >>

Besøg også vores blog hvor vi skriver om el-tekniske emner